VCA-basiscursus in Leeuwarden

Schrijf u in voor VCA-basis

Bij Bouwhuis Opleidingen in Leeuwarden kunt u de opleiding Basisveiligheid VCA (B-VCA) volgen. VCA-basis is een veiligheidsdiploma waarmee men aantoont kennis te hebben van veilig en gezond werken, en dit te kunnen toepassen. De VCA-basis is bedoeld voor uitvoerende medewerkers zonder leidinggevende rol. De Arbowet- en regelgeving, het herkennen van onveilige situaties en het voorkomen van arbeidsongevallen zijn allemaal onderdeel van deze opleiding.

BASISVEILIGHEID VCA 

Eendaagse cursus     € 175,- excl. btw
Tweedaagse cursus€ 195,- excl. btw


Inbegrepen in de prijs zijn:


  • Lesmateriaal
  • Cursusboek (in bruikleen)
  • Kosten erkend examen
  • Examentrainingen en proefexamens
  • Slagingsgarantie bij serieuze deelname
  • VCA-pas op creditcardformaat en diploma

Het cursusmateriaal wordt ruim voorafgaand aan de cursus bezorgd bij de kandidaten thuis of bij de opdrachtgever. Kandidaten krijgen een e-mail of brief met uitleg over hoe men zich het beste kan voorbereiden op de cursus. Kandidaten mogen ons tijdens de thuisstudie altijd bellen of mailen met vragen bij onduidelijkheden. Mochten wij niet in staat zijn direct te reageren, dan wordt er zo spoedig mogelijk contact opgenomen met de betreffende kandidaat.
Voorafgaand aan de cursus ontvangen de kandidaten via de e-mail oefenvragen. De antwoorden kunnen zij naar ons mailen. Deze worden nagekeken en met een terugkoppeling naar de kandidaat gemaild. Wanneer een kandidaat niet beschikt over e-mail of een internetaansluiting doen we dit telefonisch.
Het examen wordt middels CBT (Computer Based Testing) afgenomen; de uitslag is daardoor direct bekend. Volledigheidshalve dient te worden opgemerkt dat het CBT-examen via beeldschermen verloopt.

De voordelen zijn:


  • De uitslag is direct bekend
  • De kandidaat kan zich beter concentreren op de vragen
  • Elke kandidaat krijgt een uniek examen
  • Het is visueel duidelijker

De slagingsgarantie geldt bij serieuze deelname; dit impliceert dat voor aanvang van de cursus de kandidaat het lesmateriaal dient te hebben doorgenomen.

Mocht een kandidaat niet slagen en wel aan de criteria van de slagingsgarantie hebben voldaan, dan kan hij/zij kosteloos de cursus opnieuw volgen. Er worden dan alleen de kosten van het herexamen gefactureerd, te weten: € 55,00.

Vraag een offerte aan

Cursus- en praktijklocatie:
Zwettestraat 8 
8912 AH Leeuwarden

Postadres:

Bouwhuis Opleidingen
Staniastate 9
8926 LA Leeuwarden

Telefoon: 06 - 15 02 00 69

KvK: 58245332
BTW: NL102099947B01


Privacyverklaring