Hoogwerker-, VVL en overige curussen

met aangedreven mobiele arbeidsmiddelen

Meer informatie nodig?

Bij Bouwhuis Opleidingen in Leeuwarden kunt u ook hoogwerker-, verreiker- en bovenloopkraantrainingen volgen. Deze trainingen zijn waardevol in werkplaatsen en in de agrarische, industriële en bouwsector. Bij Bouwhuis Opleidingen behaalt u de benodigde certificaten om op een veilige en verantwoorde manier aan de slag te gaan met een hoogwerker, verreiker of bovenloopkraan. Schrijf u in voor een van deze trainingen of vraag vrijblijvend meer informatie of een offerte aan.

Hoogwerkertraining

De cursus hoogwerker is bestemd voor mensen die dagelijks of incidenteel met dit risicovolle hulpmiddel werkzaamheden uitvoeren. De Arbowet stelt dat medewerkers over voldoende instructie moeten beschikken om de hoogwerker op vakkundige wijze te kunnen bedienen. Het certificaat is een bewijs van de kennis en vaardigheid van de medewerker die met de hoogwerker aan de slag gaat.

Inschrijven voor hoogwerkercursus

Verreikertrainingen

Met een verreiker worden zware lasten getild en verplaatst. De verreiker wordt gebruikt in de agrarische, industriële, infrastructuur- en bouwsector. Er zijn verreikers met roterende bovenwagen en met vaste telescooparm. Bij Bouwhuis Opleidingen volgt u een vakkundige verreikertraining en behaalt u uw certificaat om veilig aan de slag te gaan.

Inschrijven voor verreikercursus

Bovenloopkraan-trainingen

In werkplaatsen en fabrieken waar regelmatig zware lasten moeten worden verplaatst, wordt vaak een bovenloopkraan gebruikt. Deze kan lasten hijsen en verplaatsen over de breedte en lengte van het werkveld. Bij Bouwhuis Opleidingen leert u werken met deze machines en behaalt u een certificaat om veilig en vakkundig aan het werk te gaan.

Inschrijven voor bovenloopkraancursus

Interesse in hoogwerker-, verreiker- of bovenloopkraantraining?
Neem contact op via
06 - 15 02 00 69

Cursus- en praktijklocatie:
Zwettestraat 8 
8912 AH Leeuwarden

Postadres:

Bouwhuis Opleidingen
Staniastate 9
8926 LA Leeuwarden

Telefoon: 06 - 15 02 00 69

KvK: 58245332
BTW: NL102099947B01


Privacyverklaring