Heftruck- en reachtruck-
trainingen in Leeuwarden

Vraag meer informatie aan

In de Arbowet is vastgelegd dat de heftruck en reachtruck risicovolle machines zijn. Bij Bouwhuis Opleidingen in Leeuwarden trainen we medewerkers in zowel de theorie als praktijk om veilig en verantwoord aan het werk te gaan. Beide cursussen starten met een theorieles. Daarna volgt de praktijk. U oefent alle facetten van het rijden en handelen met het werktuig in situaties die de beroepspraktijk nabootsen. Aanvullend bieden wij gratis een elektro-pallettrucktraining (EPT) aan. Tussen de trainingsuren wordt voor koffie, thee en lunch gezorgd. Wij werken met open inschrijving en specifieke opleidingswensen zijn altijd bespreekbaar.

DE VOORDELEN VAN EEN CERTIFICAAT

  • Meer veiligheid op de werkplek
  • Hogere productiviteit
  • Minder kans op schade en ongelukken

Heftrucktrainingen

Een vorkheftruck is volgens de Arbowet een risicovolle machine. Daarom is voor het besturen scholing vereist. Tijdens de cursus heftruck begint u met een theorieles. Een heftruckcertificaat betekent dat u beschikt over de kennis en kunde die nodig zijn om het werktuig veilig en verantwoord te besturen. De heftruckcursus is geschikt voor zowel beginnende als ervaren chauffeurs die een certificaat willen halen. U leert hoe de besturing van een heftruck in zijn werk gaat. Hiervoor is geen vooropleiding of ervaring nodig. Met verschillende praktijkopdrachten wordt u opgeleid tot een gedegen heftruckchauffeur. Lukt het niet om binnen 1 dag uw heftruckcertificaat te halen, dan kunt u geheel kosteloos een vervolgdag inplannen.

Reachtrucktrainingen

In de Arbowet is vastgelegd dat een reachtruck ook een risicovolle machine is, waarbij scholing vereist is voor de besturing. Een reachtruckcertificaat bezitten betekent dat u beschikt over de capaciteiten die nodig zijn om het werktuig te besturen. U kunt het reachtruckcertificaat al binnen één dag behalen! De reachtruckcursus is geschikt voor beginnende en ervaren chauffeurs die een certificaat willen halen. U leert hoe de besturing van een reachtruck in zijn werk gaat. Er is geen vooropleiding of ervaring nodig. Middels diverse praktijkopdrachten wordt u opgeleid tot een kundige reachtruckchauffeur. Lukt het niet om uw reachtruckcertificaat de eerste dag te halen, dan kunt u gratis een vervolgdag inplannen.

EPT

De elektro-pallettruck of EPT wordt gebruikt als er lasten worden vervoerd die voor de (hand)pompwagen te zwaar zijn of wanneer er ladingen over langere afstand worden vervoerd. De cursus voor het EPT-certificaat is gratis bij deelname aan een cursus heftruck, cursus reachtruck of een combinatietraining.

Vraag meer informatie aan

Heftruck- of reachtruckcertificaat halen?
Schrijf u nu in via 06 - 15 02 00 69

Cursus- en praktijklocatie:
Zwettestraat 8 
8912 AH Leeuwarden

Postadres:

Bouwhuis Opleidingen
Staniastate 9
8926 LA Leeuwarden

Telefoon: 06 - 15 02 00 69

KvK: 58245332
BTW: NL102099947B01


Privacyverklaring